image2-1024x484

Het idee van een blog spookt al langer door mijn hoofd. Een blog vol nuttige en natuurlijke tips en tricks om je gezondheid te boosten. Alternatieven voor schoonheidsproducten die vol chemicaliën en synthetische hormonen zitten. Een betere en bewustere wereld voor je lichaam. Een blog waar je tussen de bomen het bos wel ziet. Een blog die het beste verzamelt over natuurlijke schoonheid en gezondheid, en je geen tijd laat verliezen met eindeloos doorklikken naar andere pagina’s.

IMG_5505Kortom waar je alles vindt om ‘back to nature’ te gaan zonder een geitenwollen sok te worden. We worden overstelpt met zoveel input en informatie van wat wel en niet gezond is. We willen het graag onthouden en toepassen maar het is gewoon ‘too much’. Het wordt ondoenbaar. Ik wil een soort guideline geven voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan factory products, factory food en factory cosmetics.

We willen allemaal graag gezond eten en de juiste schoonheidproducten gebruiken maar doen we dat eigenlijk wel? Zijn we niet een beetje blind en sussen we ons geweten niet al te graag met ‘het zal allemaal zo erg wel niet zijn’, ‘een beetje kan toch geen kwaad’, ‘als het duur is dan is het zeker goed, anders zouden ze het toch niet durven verkopen’ en als laatste ‘we hebben geen tijd om te gaan zoeken, we kopen wat we kennen’. Argumenten zat om niets te veranderen.

Met deze blog hoop ik je inzichten wel te veranderen. Ik ben geen guru, alleen die van mezelf, maar een andere weg inslaan heeft nog nooit iemand kwaad gedaan.